Waar wacht je nog op?

Meld je nu gratis aan en start direct met app parkeren

De parkeerpas ontvang je binnen enkele dagen

Postcode: *
Geboortedatum: *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarom een parkeerpas?

De kans is klein, maar soms wordt het kenteken niet herkend door schade of vuil. Indien dit het geval is kun je de pas aanbieden bij de in- en/of uitrit. Ook kan het zijn dat in de avond de garage gesloten is. Indien dit het geval is kun je de pas aanbieden bij de loopdeur om toegang te krijgen tot de garage.
Zorg er dus voor dat je de pas bij je hebt!

Kentekenherkenning wordt standaard geactiveerd bij je aanmelding. Wil je hiervan geen gebruik maken dan kun je kentekenherkenning (na aanmelding) via de persoonlijke pagina uitschakelen. Of neem contact op met Gepast Parkeren. Maak je gebruik van een lokaal abonnement in één van de aangesloten parkeergarages/gesloten terreinen, schakel dan kentekenherkenning uit bij je Gepast Parkeren account!
Na aanmelding kun je landelijk gebruik maken van Gepast Parkeren.

Stadsparkeren zal deze persoonsgegevens – waaronder in ieder geval het kaartnummer en de geboortedatum dient te worden verstaan – enkel verwerken voor het doeleinde van de verificatie van je identiteit bij de uitgever (de gemeente, OV-bedrijf of andere instantie) van de pas. Deze persoonsgegevens worden behandeld in lijn met de relevante privacywetgeving. De geboortedatum zal niet worden opgeslagen en na de bevraging worden verwijderd.